Email

info@ak-turnpakjes.nl

Openingstijden

Ma - vr: 09:00 - 17:00

Wedstrijd pakjes

Bent u een vereniging en op zoek naar iets speciaals? Laat u dan inspireren door de ontwerpen van AK Turnpakjes.

Als vereniging heeft u de mogelijkheid om een bestaand ontwerp uit de collectie aan te passen naar uw wensen (denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van de kleuren naar uw verenigingskleuren, of het aanpassen van lijnen of steentjes).

Bent u als vereniging op zoek naar een exclusief turnpakje, dan behoort dit ook tot de opties.

Bij ons is het mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren, wij zullen dit ontwerp samen met u doornemen (en wellicht aanpassen indien gewenst).

Uiteraard kunnen wij ook een voor uw vereniging op maat gemaakt turnpakje ontwerpen. Wanneer u hier interesse in heeft, neem dan contact met ons op middels het contactformulier, of door een mail te sturen naar info@ak-turnpakjes.nl.

Groepspakjes / trainingspakjes

Zijn jullie als vereniging / groep op zoek naar een uniform pakje, voor wanneer je bijvoorbeeld bij een andere vereniging gaat trainen als gast, voor onderlinge wedstrijden, of gewoon als subgroep die het leuk vinden om in een gelijk pakje te trainen. Ook dan ben je bij AK Turnpakjes aan het juiste adres. Neem voor mogelijkheden contact met ons op middels het contact formulier, of door een mail te sturen naar info@ak-turnpakjes.nl